Ajankohtaisuuksia
merkittäviä päiviä juhannuksesta jouluun sekä auringosta sateeseen

Alkumatkasta Suomen puolella, ihailin niitä pienempiäkin kumpareita, sekä valon ja pilvien varjoleikkiä vaarojen rinteillä. Huokailin kauniita maisemia aavistellen, että loppumatkasta saattaisin aiheuttaa henkeni haukkomisella itselleni vielä hyperventilaatiota, kun maisemat sen kuin kaunistuisivat.

Juhannuksen sekä juhannuksen jälkeiset tuulenpuuskat olivat voimakkaita ja päänikin ilmeisesti niin reikäinen, että mökkisaaressa vellovat tuulenpuuskat pääsivät puhaltamaan esteettä pääni ja ajatusteni läpi. Epäilen että joku räppänä päässä taisi jäädä sulkematta myräkässä, kun kaikki selkeät ajatukset on kadonneet taivaan tuuliin?! Huh, olipa...

Luonnossa on paljon ihania asioita ja yksi niistä on se, että kun osoittaa kunnioitusta ja arvostaa sitä, niin kuin sitä kuuluu tärkeänä osana elämän kiertokulkua arvostaa, palkitsee se kyllä runsain mitoin.

Tiedän kesän jo olevan, kuin esiripun takana malttamattomasti odottelevan esiintyjän. Se pitää vielä hetkisen meitä jännityksessä ja antaa odottaa itseään "taiteellis-akateemisen vartin"...tekee itseään odotetuksi.

On ollut huikean aurinkoisia päiviä monta putkeen ja kun tulee se yksi harmaa ja sateinen päivä väliin, sitä pitää hirveästi harmitella... No eipä tietenkään pidä!